Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, pe bicicletă la Târgu Mureș: 'Orașul este supraaglomerat'

kelemen hunor

Kelemen Hunor a participat, marți, la un marș pe biciclete organizat la Târgu Mureș. Candidatul UDMR la președinție a spus că orașul este supraaglomerat și l-a acuzat pe primarul Dorin Florea că în 20 de ani nu a reușit să amenajeze suficiente piste de biciclete, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Klaus Iohannis anunță! ‘Doamna Viorica Dăncilă, refuză să înțeleagă că odată cu pierderea calității de prim-ministru a pierdut și orice legitimitate de a mai face vreo propunere pentru poziția de comisar european’

Candidatul UDMR la alegerile prezidențiale a spus, marți, la un marș pe biciclete organizat la Târgu Mureș, că în oraș nu există suficiente piste de biciclete.

„Este nevoie de schimbare la Târgu Mureș și depinde numai de locuitorii orașului, cine va fi primar în 2020. Oare același Dorin Florea va conduce orașul, care nu are nicio idee constructivă și nicio intenție de a îmbunătăți viața locuitorilor sau Soós Zoltán, care, de exemplu, susține introducerea mijloacelor de transport alternative? Târgu Mureș este astăzi un oraș supraaglomerat! În mai mult de douăzeci de ani, de când conduce orașul, Dorin Florea nu a reușit să construiască suficiente piste de biciclete. Este inadmisibil”, a spus Kelemen Hunor.

Citește și: Florin Cîțu după ce a picat votul din Parlament: ‘A fost un vot politic’ .

Acesta a precizat că în timp ce la Târgu Mureș au fost construiți, în ultimii ani, doar 5 kilometri de piste, deși ar fi nevoie de 50, la Sfântu Gheorghe sau Miercurea Ciuc, două orașe mult mai mici, s-au construit 14,5 kilometri, respectiv 20 de kilometri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.