Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Ugandei vrea să interzică sexul oral: 'Gura este pentru mâncat, nu pentru sex'

Getty Images
Yoweri Museveni presedinte uganda

Preşedintele Ugandei a anunţat că vrea să le interzică propriilor cetăţeni să practice sexul oral, motivând că "gura este pentru mâncat".

Preşedintele Yoweri Museveni i-a acuzat pe străini că încearcă să-i convingă pe ugandezi să practice sexul oral. Oficialul a emis un "avertisment public" pe această temă, notează publicaţia Britanică Daily Mail.

"Daţi-mi voie să profit de această ocazie pentru a avertiza cetăţenii în mod public despre practicile greşite în care sunt implicaţi şi pe care le promovează unii străini. Una dintre aceste practici este sexul oral. Gura este pentru mâncat, nu pentru sex.

Preşedintele Museveni a semnat în 2014 o lege împotriva homosexualităţii, prin care relaţiile sexuale între persoane de acelaşi sex au fost interzise. Pedeapsa pentru homosexualitate în Uganda poate ajunge la închisoare pe viaţă. Legea incriminează şi tăinuirea practicilor homosexuale de către terţe persoane.

În 2014, când a semnat legea împotriva homosexualităţii, preşedintele Ugandei a afirmat că sexul oral poate cauza paraziţi intestinali. "Atunci când pui gura acolo poţi să te alegi cu viermi care îţi intră în stomac, pentru că aceasta este adresa greşită", a afirmat Museveni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.