Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precizări de la Palatul Cotroceni, după ce președintele Klaus Iohannis a fost acuzat că a înregistrat mesajul video: 'A fost live' - VIDEO

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis luni, 13 august a.c., un mesaj în urma evenimentelor din ultimele zile. ”Mesajul video va fi difuzat presei acreditate prin sistemul unic de transmisie în direct și va fi transmis live”, se anunța, într-o postare de pe site-ul Administrației Prezidențiale, cu câteva ore înainte de a le transmite românilor susținere sa.

Însă, ceea ce a atras atenția a fost faptul că Administrația Prezidențială nu a permis accesul presei acreditate la Palatul Cotroceni pentru a-l urmări pe președinte, chiar dacă întrebările ar fi fost interzise. Imediat, pe rețelele de socializare și pe internet au apărut critici dure la adresa lui Iohannis, el fiind acuzat că mesajul său nu a fost în direct, ci unul regizat și înregistrat. Administrația Prezidențială a precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, că transmisiunea a fost una în direct, nu o înregistrare.

Citește și: S-a aflat cine este bărbatul în alb care a coordonat jandarmii: Are un salariu de lux

”Pentru că au apărut unele comentarii, vă pot confirma că mesajul a fost live și nu înregistrat!”, a precizat Administrația Prezidențială.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.