Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precizările ISU București - Ilfov, despre incendiul uriaș de lângă București: Există riscul PRĂBUȘIRII - VIDEO

incendiu

Incendiul de la depozitul din Afumați a fost localizat, însă există în continuare riscul prăbușirii construcției, avertizează reprezentanții ISU București-Ilfov. Până la ora transmiterii știrii, nu a fost înregistrată nicio persoană rănită.

"Intervenția este în desfășurare, în acest moment incendiul este localizat, ceea ce înseamnă că acesta nu se mai poate extinde și la obiectivele învecinate. Colegii mei intervin cu prudență din exteriorul locaiei pentru că există posibilitatea prăbușirii halei. De asemenea, un perete lateral al clădirii s-a prăbușit. Vorbim de o hală pe structură metalică, învelită cu panouri tip sandviș, care din cauza temperaturilor foarte mari, se prăbușesc", a declarat Bogdan Toma, ofițer de presă al ISU București-Ilfov, la Digi 24.

Citește și: Se reclamă un abuz de proporții! Liviu Dragnea, caz unic!

Până la ora transmiterii știrii, nu a fost nevoie de intervenția celor de la SMURD pentru acordarea îngrijirilor medicale vreunei persoane.

Reprezentanții ISU București-Ilfov au anunțat că un incendiu a izbucnit vineri dimineață la un depozit din localitatea Afumați, județul Ilfov. Arde aproximativ 80% dintr-o suprafață de circa 4.000 metri pătrați.

Citește și: Un candidat PNL dă cărțile pe față: ‘PSD este o caracatiță care se hrănește cu resursele statului!’

Salvatorii intervin cu 25 autospeciale de stingere, patru autoscări, doua descarcerări și o ambulanță SMURD. În interior sunt depozitate materiale de tip PET.

Incendiul a fost localizat.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a emis și un mesaj RO-ALERT pentru locuitorii din zonă. "Incendiu major produs în Afumați. Evitați zona și eliberați căile de circulație pentru a permite accesul mijloacelor de intervenție", a fot mesajul transmis.

Citește și: Bomba-bombelor! I se dă dreptate lui Gigi Becali în marele război .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.