Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predicția care pune pe jar PSD - Ce se întâmplă cu Guvernul Dăncilă în cel mult o săptămână

Guvernul Romaniei
Viorica Dancila

Vicepreşedintele PMP Cătălin Cristache, participant la mitingul împotriva guvernării PSD care s-a soldat cu peste 400 de răniţi, solicită declanşarea unei anchete penale împotriva ministrului Carmen Dan şi a lui Liviu Dragnea după intervenţia în forţă a jandameriei de aseară.

„Jandarmii au fost folosiţi de PSD întocmai ca minerii în iunie 1990. Copii, femei, bătrâni - toţi au devenit victime fără voie ale unor slugi ale actualei Puteri. Nu sunt suficiente demisiile Guvernului, lui Dragnea, Dăncilă sau Carmen Dan. Aceştia descreieraţi care se agaţă de putere trebuie să răspundă penal pentru abuzul inimaginabil pe care l-au comis", scrie pe Facebook deputatul de Galaţi.

Vezi şi: EXCLUSIV - Unul dintre cele mai grave abuzuri din istoria DNA: Procuroarea Mariana Alexandru, 'eliminată' printr-un dosar fabricat, clasat după patru ani

Deputatul PMP compară acţiunile jandarmeriei cu cele ale minerilor şi spune că ar trebui să existe un dosar similar. „Va exista un dosar întocmai precum cel al Mineriadei sau cel al Revoluţiei. Sunt convins că nu vor avea norocul lui Iliescu şi nu va trebui să aşteptăm 30 de ani pentru a se face dreptate”.

Cristache mai afirmă că, în ciuda violenţelor de la mitingul din 10 august, protestatarii vor veni în continuare în număr mare în Piaţa Victoriei şi Guvernul va demisiona în cel mult şapte zile. „Dacă, până acum, aş fi crezut că acest Guvern va pica abia după condamnarea definitivă a lui Dragnea, din acest moment, nu le mai dau nici măcar o săptămână. În ciuda agresivităţii jandarmeriei, sunt convins că Piaţa Victoriei va fi plină seară de seară şi ei vor resimţi efectele valului de ură pe care l-au generat în societate”, a concluzionat deputatul Cătălin Cristache.

Citește și: Protestele din Piața Victoriei s-au RELUAT - Protestatarii au ATACAT jandarmii, un manifestant VIOLENT, dus la secție

Reamintim faptul că deputatul PMP a propus, în urmă cu câteva zile o comisie de anchetă parlamentară pentru a se vedea dacă fiul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a avut informaţii preferenţiale şi a putut să-şi vândă efectivul de porcine în contextul epidemiei de pestă porcină africană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.