Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu, despre vizita lui Iohannis în SUA: Un mesaj puternic de apreciere faţă de România

catalin predoiu

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu spune că vizita preşedintelui Klaus Iohannis în Statele Unite ale Americii ''este un mesaj puternic de apreciere faţă de România şi de diferenţiere pozitivă a ţării noastre faţă de celelalte ţări din estul Europei, pe care SUA îl transmit fără echivoc''. 

''Klaus Iohannis este al treilea şef de stat european primit de preşedintele Trump la Casa Alba şi printre primii din lume. Elementele de forţă ale Parteneriatului Strategic pe care îl avem cu SUA au fost cooperarea strategică pe zona de securitate şi justiţia, regula de drept şi combaterea corupţiei. Mă aştept ca tema justiţiei să rămână în topul agendei de interes a relaţiei strategice bilaterale'', a spus Predoiu, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Vești PROASTE pentru fumători: Cu cât se vor scumpi țigările începând de astăzi


În context, el atrage atenţia că opţiunile liberalilor din 17 şi 18 iunie, de la Congresul şi Consiliul Naţional, vor poziţiona PNL în concertul unei dinamici politice interne, care nu poate rămâne izolată faţă de dinamica relaţiilor externe. 

''Opţiunile pe care le vom face pe 17 şi 18 iunie nu vor fi doar unele legate de persoane, ci şi de valorile pe care le îmbrăţişăm şi le proiectăm în exteriorul partidului. În funcţie de aceste alegeri, vom poziţiona PNL în concertul unei dinamici politice interne, care nu poate rămâne izolată faţă de dinamica relaţiilor externe. România merge în direcţia bună pe relaţia strategică cu SUA'', a arătat Predoiu. 

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua în perioada 4 - 9 iunie o vizită în Statele Unite ale Americii. Pe 9 iunie, şeful statului va avea o întrevedere oficială cu preşedintele SUA, Donald Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.