Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

La Portul Constanța urmează să fie reorganizată întreaga structură. Predoiu: 'O nouă organigramă va intra în funcţiune până la sfârşitul anului'

Guvernul Romaniei
Catalin Predoiu

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat, marţi, că la Portul Constanţa urmează să fie reorganizată întreaga structură, menţionând că o nouă organigramă va intra în funcţiune până la sfârşitul anului în care va fi suplimentat numărul cadrelor care se ocupă cu combaterea traficului de droguri.

"Se vorbea nu s-au făcut în urmă eforturi. Dacă vă uitaţi în ultimii şase ani - că s-a vorbit de Portul Constanţa - sunt aproape 9.000 de kg de heroină, cocaină şi precursori de mare risc confiscaţi în Portul Constanţa, din 2016 până astăzi. Sunt operaţiuni în curs. Veţi vedea în continuare rezultate. Eu vă spun că acest lucru nu se va opri", a afirmat Predoiu, în Parlament, după ce a participat la "Ora Guvernului".

Întrebat dacă va fi suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră, Predoiu a spus: "La Portul Constanţa reorganizăm întreaga structură, nu numai Poliţia de Frontieră".

"De aceea, facem acum o nouă organigramă, dacă vreţi, care va intra în funcţiune până la sfârşitul anului, să suplimentăm, inclusiv pe partea de drog. (...) Suplimentăm cu peste 200 de posturi toate structurile antidrog, care să vor adăuga celor 300 de ofiţeri specializaţi şi altor 500 de cadre care din alte structuri combat drogurile", a mai explicat ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.