Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu: Ponta vrea sa-i pacaleasca pe romani

predoiu ponta

Guvernul Ponta se pregateste sa dea piept cu motiunea de cenzura pe 5 iunie. Liberalii incearca sa darame Executivul, nemultumiti ca puterea tergiverseaza adoptarea legii care sa permita cetatenilor din strainatate sa-si exprime dreptul la vot, prin corespondenta. Acuzatiile vin din partea prim-vicepresedintelui PNL Catalin Predoiu.

"Știm foarte bine că domnul Ponta refuză în continuare să recunoască acest drept românilor, că nu are nici cea mai mică intenție să treacă legea, că vrea să ne ducă cu preșul așa cum duce cu preșul problema Șova în Senat, că sunt comunități locale în țară care nu au reprezentant (n.n. în Parlament) pentru că nu vrea domnul Ponta să facă alegeri - că nu vrea dânsul, ce să facem.

Citeste si: UDMR intre DA si NU in privinta sustinerii motiunii PNL

Toate aceste indicii clare ne-au format convingerea că domnul Ponta vrea să păcălească românii, să ne păcălească pe noi, să păcălească pe toată lumea. Or, noi nu dorim acest lucru. Și unul dintre scopurile moțiunii este acesta: de a obține satisfacție pe tema legii. Adică, cu alte cuvinte, mie nu mi-ar părea rău să-l văd pe domnul Ponta că spune "Știți ceva, mai bine hai să nu riscăm, hai să trecem legea.". S-ar câștiga un bun pentru români, nu pentru ei", scrie Catalin Predoiu pe pagina sa de facebook.

Citeste si: Liberalii incearca usa la UNPR

Chiar daca liberalii nu vor sa recunoasca, sansele adoptarii unui astfel de document sunt destul de mici, in conditiile in care opozitia nu a demonstrat pana acum ca este suficient de unita pentru a invinge majoritatea parlamentara condusa de PSD.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.