Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu vrea să colaboreze cu Cioloș

predoiu

Liberalii vor să se consulte cu miniștri din Guvernul Cioloș pentru a identifica soluții la probleme de pe agenda Executivului, a anunțat prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu.

"Noi ne dorim un sprijin concret și mai activ pe care să îl acordăm Guvernului Cioloș, miniștrilor — membri ai Guvernului Cioloș și pentru acest lucru ne dorim și suntem gata să organizăm consultări sistematice, structurate împreună cu miniștrii Cabinetului Cioloș. Aceste consultări au ca scop identificarea unor soluții concrete problemelor de pe agenda guvernamentală, dialogul între miniștri și comisiile de specialitate ale PNL, astfel încât să folosim această perioadă de un an de zile de mandat al Guvernului Cioloș pentru a rezolva cât mai multe probleme aflate pe agenda cetățenilor", a afirmat Predoiu, la Parlament, potrivit Agerpres.

Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că a avut consultări cu premierul Dacian Cioloș, care a primit cu deschidere acest dialog.

"Este un demers pentru care am asigurarea că va fi primit cu deschidere de către premier și așteptăm mai departe să concretizăm acest demers pe care îl dorim alături de Cabinetul Cioloș", a spus Predoiu.

La viitoarele discuții liberalii, care fac parte din comisiile de specialitate ale PNL, vor discuta la Parlament cu miniștrii pe diverse domenii.

"Guvernul Cioloș a postat pe site-ul Guvernului o serie de priorități ale activității guvernamentale și pe baza acestor priorități și a programului de guvernare al PNL vom discuta în concret diverse măsuri pe care Guvernul le preconizează. Este vorba de a fi din ce în ce mai performanți în activitate și noi, ca partid politic cu reprezentare parlamentară, și Cabinetul Cioloș pe durata acestui mandat din partea Parlamentului", a spus Predoiu.

Întrebat dacă acest demers înseamnă o modalitate de control mai eficient asupra activității guvernamentale, Predoiu a răspuns că este o modalitate de a concretiza un parteneriat.

"Dincolo de vorbe spunem că sprijinim Guvernul Cioloș, dar haideți să o facem și la modul concret, astfel încât acest sprijin să rezulte într-un sprijin pentru cetățeni în măsurile care se vor lua. Faptul că pe un anumit subiect am avut păreri diferite nu afectează deloc această relație principială. Ca dovadă că suntem încă o dată gata să cooperăm", a spus liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.