Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul Brăilei, Cătălin Boboc, desemnat candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean din partea PNL

catalin boboc

Prefectul Brăilei, Cătălin Boboc, a fost desemnat candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean din partea PNL, decizia fiind luată în cadrul Consiliului Director Judeţean al PNL Brăila, potrivit unui comunicat de presă remis joi AGERPRES.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

"Consiliul Director Judeţean al filialei PNL Brăila a decis susţinerea pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila a lui Cătălin Boboc, lider şi om de acţiune, într-o perioadă grea pentru noi toţi.

Totodată, auzind vocea brăilenilor care doresc acţiuni concrete dinspre ei, pentru ei am decis ca, împreună cu partidul Brăila Nouă, să formăm o Alianţă locală PNL- Brăila Nouă.

Transmitem astfel un mesaj puternic de Unitate a dreptei locale şi invităm şi celelalte formaţiuni politice care doresc să redea brăilenilor mândria de trăi aici să ni se alăture.

Citește și: Secretul 'BUNĂSTĂRII' agenților pe sub nasul cărora a trecut cocaina pierdută în Marea Neagră - Unul făcea până la 80.000 de lei din jocuri de noroc

Sub noua alianţă PNL-Brăila Nouă, anunţăm candidatura pentru postul de primar al municipiului Brăila a lui Lucian Căprariu, a cărei experienţă în dezvoltare urbană şi regională îl recomandă cel mai bine în înţelegerea şi rezolvarea problemelor acestei urbe", se arată în comunicatul PNL Brăila.


Preşedintele Brăila Nouă, Lucian Căprariu, care este în prezent consilier municipal independent în CLM Brăila, a declarat public că va susţine la rândul său candidatura lui Cătălin Boboc la preşedinţia Consiliului Judeţean Brăila.

"Salut decizia conducerii PNL, alături de care anunţăm alianţa PNL - Brăila Nouă, de a mă susţine în lupta către postul de primar, ca fiind primul semnal puternic de unire în jurul unui candidat, alături de care să poată fi produsă o schimbare profundă la Brăila.

Citește și: Ancheta colosală a drogurilor pierdute în mare a COSTAT statul român 3,5 milioane de lei - Bunurile găsite de anchetatori pentru valorificare

Mă adresez pe această cale şi celorlalte partide, ai căror membri sau simpatizanţi doresc plasarea oraşului şi judeţului pe drumul spre gloria pe care a avut-o urbea noastră în perioada interbelică şi pe care o putem recăpăta.

De asemenea, transmit un mesaj de mobilizare şi de încredere celor care sunt nemulţumiţi de administraţiile pe care Brăila le-a avut, celor care nu au simpatii sau antipatii politice. (...)

De asemenea, vreau să transmit, în calitate de preşedinte al Partidului Brăila Nouă, că susţinem candidatura lui Cătălin Boboc la preşedinţia Consiliului Judeţean Brăila şi o considerăm ca fiind una puternică şi care, după câştigarea alegerilor, va duce judeţul la adevăratul său potenţial, demers în care Brăila Nouă va fi parte activă la strategiile de dezvoltare regională şi, mai ales, la implementarea acestora", a scris Căprariu pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.