Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul Capitalei, primele declarații despre accidentul teribil de la Pasajul Unirii: Doi răniți sunt în stare de inconștiență

toni grebla

Doi răniți în accidentul de la Pasajul Unirii sunt în stare de inconștiență, declară prefectul Capitalei, Toni Greblă. Victimele sunt duse la spitalele Floreasca și Universitar.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă a relatat la Antena 3 că un autocar care transporta cetățeni străini a intrat cu un gabarit depășit peste presemnalizarea cu lanțuri care există la intrarea în Pasajul Unirii și a doborât structura.

„A mers din păcate mai departe, fie datorită vitezei sau datorită altor cauze și a intrat în presemnalizarea cu bară metalică dinaintea intrării în Pasaj și a avariat grav această presemnalizare și partea din față a autocarului”, afirmă Greblă.

Prefectul precizează că viteza va fi determinată de organele de anchetă.

„Din păcate, patru persoane necesită transportul la spital și cred că sunt în drum spre spital. Două sunt în stare relativ bună și două persoane sunt inconștiente”, spune Toni Greblă.

El precizează că toate cele patru persoane au fost descarcerate și sunt transportate la spitalele Floreasca și Universitar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.