Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul de Caraş-Severin era deja pe 'lista neagră' a ministrului de Interne: Zbura din funcție chiar dacă nu-și dădea demisia

Lista neagra The black list

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a precizat joi că prefectul de Caraş-Severin, Matei Lupu, care şi-a dat demisia din funcţie, urma să fie schimbat în şedinţa de Guvern de vineri.

"Prefectul de Caraş-Severin era pe lista de a fi schimbat mâine în şedinţa de Guvern", a declarat Marcel Vela, la sediul MAI, conform agerpres.ro.

Ministrul a adăugat că se vor continua toate acţiunile de 'curăţenie', pentru a aduce ministerul "acolo unde îi este locul".

În plină anchetă de destituire, avocatul lui Donald Trump s-a deplasat în Ucraina! Cum a explicat Rudy Giuliani vizita la Kiev


Prefectul judeţului Caraş-Severin, Matei Lupu, a demisionat din funcţie, după ce a fost pus sub control judiciar şi are interdicţia de a părăsi ţara.

În urma unor percheziţii desfăşurate miercuri la domiciliile unor poliţişti din Caraş-Severin, pentru probarea unor fapte de corupţie în legătură cu infracţiuni la legea privind armele şi muniţiile, au fost puse în executare zece mandate de aducere, printre care şi pentru şeful Serviciului Arme şi Muniţii din IPJ Caraş-Severin, Radu Ştefan, şi prefectul judeţului, Matei Lupu.

Percheziţiile au avut loc într-un dosar penal, constituit la DIICOT - Biroul Teritorial Caraş-Severin în urma unei sesizări din oficiu a ofiţerilor SJA Caraş-Severin, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, luare de mită, dare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, mărturie mincinoasă şi divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.