Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul-recordman: A avut două mandate cu PNL, acum a primit un mandat de la USR

Gabriel Aurelian Panaitescu

Inspectorul guvernamental Gabriel Aurelian Panaitescu a fost învestit, joi, în funcţia de prefect al judeţului Galaţi, propus de USR, şi revine pentru a treia oară în această demnitate publică.

Gabriel Aurelian Panaitescu a mai fost prefect al judeţului Galaţi în perioada mai 2008-februarie 2009, octombrie 2016-decembrie 2017, iar în perioada 2012-2014 a fost subprefect, în toate aceste funcţii fiind susţinut de PNL. Din decembrie 2017 a fost inspector guvernamental.

Citește și: Numire dubioasă făcută de USR în funcția de subprefect al județului Alba: Fost șef de post de poliție cu diplomă de la o ‘universitate’ desființată

"Îmi asum o mare responsabilitate, dar tot aşa de bine pot să spun că este a patra oară când depun acest jurământ, de trei ori ca prefect, iar responsabilitatea mea este de a rezolva problemele locuitorilor judeţului Galaţi. Deocamdată avem o pandemie pe care încercăm să o stopăm. Avem un proces de vaccinare care este în curs şi încercăm să-l accelerăm. În ceea ce priveşte instituţiile deconcentrate, eu cred că fiecare director din aceste instituţii îşi va căuta de treabă şi va respecta legea", a declarat Panaitescu.

Noul prefect este de profesie inginer piscicol, a făcut un master în protecţia mediului, la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi şi mai multe cursuri de perfecţionare în administraţie.

Citește și: Cristoiu: ‘Respingerea dosarului 10 august convine tuturor celor care conduc România de azi. Dacă jandarmii din noul regim n-ar fi duri, demonstrații ar putea da năvală în Guvernul Cîțu’

Tot joi au fost învestiţi în funcţie şi cei doi subprefecţi din partea PNL, scrie agerpres.ro.

Este vorba despre fostul secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, Andra Mihaela Costache, şi de fostul primar al comunei Şendreni, timp de cinci mandate, Paul Cristea.

Citește și: Puternic semnal de îngrijorare! Octavian Jurma: ‘București va intra în scenariul roșu, cel mai probabil, săptămâna viitoare’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.