Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preliminariile nord-americane ale CM-2022, amânate pentru martie 2021

Prima fază a preliminariilor Concacaf ale Cupei Mondiale din 2022, prevăzută iniţial a avea loc în octombrie, a fost amânate pentru luna martie 2021, din cauza pandemiei de coronavirs, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

"Multe părţi din regiunea nord-americană rămân în situaţii foarte dificile din punct de vedere sanitar şi acesta a fost un factor cheie în această decizie. În plus, mai multe ţări ale confederaţiei au restricţii de călătorie şi cerinţe de carantină, ceea ce ar face extrem de dificilă găzduirea meciurilor internaţionale care implică 30 de echipe", a arătat Concacaf, precizând că decizia a luat-o în acord cu FIFA.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

La 28 iulie, Concacaf a anunţat că a schimbat formatul de calificare a zonei sale pentru Cupa Mondială din Qatar, extinzându-şi faza finală la opt echipe.

Conform noului format, Mexicul, Statele Unite, Costa Rica, Jamaica şi Honduras au deja garanţia că vor juca în această fază finală. Lor li se vor alătura alte trei ţări, la sfârşitul primei faze preliminare care implică un total de 30 de naţiuni împărţite în şase grupe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.