Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premier League lansează un Hall of Fame pentru foştii mari fotbalişti

www.antena3.ro
ceață teren fotbal

Premier League a anunţat că va lansa un Hall of Fame pentru foșțtii mari fotbaliști, începând de luna următoare. În această categorie vor intra cei mai talentaţi jucători care au evoluat în această competiţie.

Premier League lansează un Hall of Fame în care vor fi introduşi cei mai importanţi şi talentaţi fotbalişti care au evoluat în prima ligă din Anglia, începând cu anul lansării, 1992.

Prezenţa în acest Hall of Fame va fi considerată cea mai înaltă distincţie pentru fotbaliştii care au jucat în Anglia.

Citește și: BREAKING Peste 3.000 de cetățeni din Italia au intrat în România în ultimele 24 de ore (oficial)

Primii doi fotbalişti care obţin această distincţie vor fi anunţaţi joi, 19 martie. De asemenea, Premier League va prezenta în aceeaşi zi o listă de nominalizaţi, iar fanii vor avea posibilitatea să îi voteze.

„Din 1992, Premier League a fost casa jucătorilor de talie mondială, care au definit generaţii şi s-au impus sezon după dezon. Locul în Premier League Hall of Fame va fi rezervat celor mai buni. Fanii din toată lumea vor avea ocazia să îşi aducă aminte de anii precedenţi şi să ne ajute să sărbătorim carierele excepţionale ale unor jucători", a spus Richard Masters, director executiv Premier League.

Pentru a fi eligibili pentru Premier League Hall of Fame, jucătorii trebuie să fie retraşi din activitate. În plus, vor fi luate în calcul doar performanţele realizate în Anglia, nu şi în celelalte campionate.

Fiecare fotbalist intrat pe această listă selectă va primi un medalion personalizat, care va fi gravat cu anul introducerii în Hall of Fame.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.