Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premiera filmului 'Man Down', cu Shia LaBeouf, urmărită de un singur spectator

facebook.com
Man Down

Cea mai recentă producție cinematografică în care joacă actorul american Shia LaBeouf este departe de a fi un succes în Marea Britanie, scrie miercuri BBC. Thriller-ul de război ''Man Down'', în distribuția căruia se mai află Gary Oldman, Jai Courtney și Kate Mara, a reușit să obțină încasări de doar 7 lire în primul său weekend. Sau, mai bine spus, la prima sa difuzare pe marile ecrane din Marea Britanie filmul a vândut un singur bilet, precizează sursa citată.

Motivul? Pelicula a fost difuzată într-un singur cinematograf, Reel Cinema, din Burnley, un oraș din comitatul Lancashire. Difuzarea a avut loc weekendul trecut pentru a coincide cu lansarea simultan a filmului pe platformele digitale. Surse din cadrul conducerii cinematografului au declarat pentru BBC că pelicula a reușit să mai vândă de atunci câteva bilete, dintre care două miercuri.

Chiar dacă modul în care a avut loc proiecția filmului ar putea explica lipsa de interes în Marea Britanie, ''Man Down'' nu a reușit să îi convingă nici pe criticii de specialitate. Potrivit The Daily Telegraph, pelicula cu LaBeouf este ''un film-dezastru'', motiv pentru care publicația i-a acordat o stea, în timp ce The Guardian i-a oferit două stele și l-a numit ''irecuperabil". Conform I News, care i-a acordat totuși trei stele, este ''imposibil de aruncat vina pe Shia LaBeouf'' pentru acest eșec.

În ''Man Down'', LaBeouf interpretează rolul unui fost soldat care suferă de tulburare de stres post-traumatic. În comparație cu performanța negativă înregistrată de această producție cinematografică la debutul său în Marea Britanie, pelicula ''Beauty and the Beast'' a obținut weekendul trecut încasări de 6,75 milioane de lire în această țară, conform Agerpres. Acesta nu este primul eșec pentru un film independent în Marea Britanie — anul trecut, filmul ''The Colony'' cu Emma Watson, a reușit să încaseze doar 47 de lire la debutul său în cinematografele din această țară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.