Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ MONDIALĂ Donald Trump intră în istorie: E primul președinte al SUA cu această meserie

Donald Trump telefon

Președintele ales al SUA, magnatul imobiliar Donald Trump, va rămâne și producător executiv al emisiunii de tip reality-show care i-a consolidat faima, "Celebrity Apprentice", conform anunțului făcut vineri de noua gazdă a acestei emisiuni, Arnold Schwarzenegger, informează Reuters. Trump, care îi dădea afară pe concurenții din emisiunile "Apprentice" și "Celebrity Apprentice" spunându-le că "sunt concediați" pe un ton răstit devenit emblematic pentru formatul emisiunilor, a renunțat la aceste programe în urmă cu un an când a intrat în cursa pentru fotoliul de la Casa Albă.

Citeşte şi: Un europarlamentar încearcă se împace Moldova cu România

La 2 ianuarie emisiunea "Celebrity Apprentice" va fi relansată cu Schwarzenegger, starul seriei "Terminator" și fost guvernator de California în două mandate, în postura de gazdă. "Am știut de la început că este producător executiv al emisiunii... Numele său apărea acolo", le-a spus Schwarzenegger reporterilor cu ocazia unui eveniment de promovare a noii serii de "Celebrity Apprentice". "Nu e cu nimic diferit de situația în care m-am aflat eu când am candidat la postul de guvernator și am devenit guvernator. Pe genericul filmului 'Terminator' scria în continuare Schwarzenegger și totul a rămas la fel iar eu am continuat să-mi primesc onorariile", a adăugat el.

Citește și: O firmă cunoscută i-a PLĂTIT lui Secureanu 470 de deplasări în valoare de peste 800.000 lei

Întrebat dacă nu ar fi mai bine ca Trump să renunțe la această emisiune, Schwarzenegger a glumit răspunzând că nu crede că actualul președinte-ales va fi co-prezentator al programului alături de el. El a sugerat însă că Trump ar putea avea apariții episodice în emisiunile viitoare, dacă va avea timp. Revista Variety, care a anunțat prima decizia lui Trump de a-și păstra scaunul de producător executiv al show-ului, a precizat că numele magnatului imobiliar va figura pe generic înaintea celui al actorului Schwarzenegger. Emisiunea este difuzată de televiziunea NBC.

Citeşte şi: Clotilde Armand a dat LOVITURA după alegeri: Firma sa a pus mâna pe Masterplanul Bucureștiului

Kellyanne Conway, o consilieră a președintelui ales, nu a confirmat faptul că acesta va rămâne producător executiv al emisiunii și a spus că nu știe dacă Trump va accepta să fie plătit pentru acest program de televiziune. Însă, "președinții au dreptul să-și petreacă timpul liber cum doresc. Nimeni nu poate ridica obiecții", a declarat ea pentru CNN. Lansată în 2004, emisiunea "The Apprentice" și varianta ei cu celebrități, "Celebrity Apprentice", s-au dovedit importante succese de rating și i-au propulsat enorm popularitatea lui Donald Trump, conform Agerpres.  "A făcut o treabă excelentă și de aceea am fost și eu atras de show. Acum eu sunt noul boss. Sper să mă ridic la nivelul lui... Ba nu, vreau ca audiențele mele să fie puțin mai mari decât au fost ale lui", a mai adăugat Schwarzenegger.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.