Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premieră nedorită, în epoca modernă: Un fotbalist de top ratează finala Europa League din cauza politicii

www.independent.co.uk
Arsenal Liverpool

Oficialii clubului Arsenal Londra au anunţat marţi că mijlocaşul armean Henrih Mhitarian va rata finala Europa League la fotbal, contra lui Chelsea, de la Baku, preferând să nu facă deplasarea în capitala Azerbaidjanului din motive de securitate.

Potrivit BBC, din cauza tensiunilor existente între Armenia şi Azerbaidjan, Mhitarian a lipsit din lotul lui Arsenal şi la meciurile pe care ''tunarii'' le-au susţinut în această ţară în ediţiile trecute ale cupelor europene, informează agerpres.ro.

Citește și: Adevărul a ieșit la iveală! Cine sunt cei care primesc cele mai mari pensii

''Am analizat toate variantele pentru ca Mhitarian să facă parte din echipa care se va deplasa la Baku, însă după discuţii cu jucătorul şi cu familia acestuia, s-a decis că cea mai bună soluţie ar fi ca el să nu joace în această finală. Am trimis şi UEFA o scrisoare în care ne-am exprimat preocuparea pentru această situaţie apărută, mai ales că Mhitarian era component de bază al formaţiei'', se arată într-un comunicat al grupării de pe Emirates Stadium.

Staff-ul echipei a menţionat că deşi nu va face deplasarea cu restul lotului, Mhitarian se va pregăti normal alături de coechipierii săi până în ziua plecării spre Baku.

Citește și: Liviu Dragnea: Trebuie eliminată pensia specială pentru parlamentari

În urmă cu o săptămână, clubul londonez şi-a exprimat nemulţumirea totală pentru faptul că UEFA a ales capitala Azerbaidjanului ca locaţie pentru finala Europa League, de pe 29 mai, şi că a oferit un număr redus de bilete pentru suporterii săi cât şi pentru cei ai lui Chelsea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.