Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ - O femeie va arbitra Supercupa UEFA

Evening Standard
UEFA

Reprezentanții UEFA au anunțat vineri, printr-o postare pe pagina oficială de Facebook, că Supercupa UEFA va fi arbitrată de Stephanie Frappart (35 de ani), prima femeie care va arbitra una dintre cele mai mari competiții fotbalistice, scrie Mediafax.

Nu este prima competiție importantă pe care franțuzoaica o arbitrează. În iulie, Frappart a condus partida din finala feminină a Cupei Mondiale, desfășurată între Statele Unite ale Americii și Olanda.

Ea va conduce o brigadă de arbitri alcătuită doar din femei. Frappart va fi acompaniată de franțuzoaica Manuela Nicolosi și irlandeza Michelle O'Neill.

Citește și: Gigi Becali: Nu ştiu dacă Mangia va fi antrenorul FCSB

”Am spus în nenumărate rânduri că potențialul fotbalului feminin nu are limite și sunt încântat că Stephanie Frappart a fost desemnată să oficieze Supercupa UEFA, alături de arbitrii săi asistenți, Manuela Nicolosi și Michelle O'Neill”, a spus președintele UEFA Aleksander Ceferin.

Partida pentru Supercupa UEFA se va disputa între câștigătoarea Champions League, Liverpool, și câștigătoarea Europa League, Chelsea și va avea loc miercuri, 14 august.

Frappart nu este prima femeie care va arbitra o competiție UEFA. Nicole Petignat a arbitrat trei meciuri din calificările Cupei UEFA, între 2004 și 2009.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.