Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premieră pentru piaţa românească: Leader Team Broker lansează Asigurarea de răspundere contractuală Amazon

amazon.com
Amazon

Leader Team Broker lansează, în premieră pentru piaţa românească, "Asigurarea de răspundere contractuală Amazon" - Amazon Seller (FBA) Insurance, o poliţă special concepută pentru companiile locale care vând produse prin intermediul cunoscutei platforme de retail, a anunţat joi compania.

Împreună cu partenerii de pe piaţa Lloyd's (Londra), Leader Team Broker a creat noul produs pentru a acoperi obligaţia contractuală introdusă de gigantul de retail online în relaţia comercială cu toţi sellerii.

Până la finalul lunii octombrie, companiile care vând produse prin intermediul platformei Amazon şi realizează o cifră de afaceri de cel puţin 10.000 dolari lunar au obligaţia să prezinte o asigurare de răspundere contractuală. Cei care nu pot face dovada acestei poliţe riscă să fie delistaţi de pe Amazon.

"Asigurarea este acceptată de Amazon şi are acoperire oriunde în lume, inclusiv în SUA şi Canada. Produsul acoperă daune de până la 1 milion de dolari, provocate de produsele pe care sellerii le vând pe Amazon (general liability, product liability, commercial general liability etc.). Se ştie că oricine poate deveni trader pe platforma americană şi poate vinde pe Amazon diferite produse fabricate în China sau în alte ţări. De luna aceasta, compania americană a decis să solicite o poliţă de răspundere profesională şi de răspundere generală, pentru eventualele daune produse clienţilor de mărfurile vândute de terţi prin intermediul platformei. Produsul lansat de noi şi partenerii noştri de pe piaţa Lloyd's se potriveşte perfect cu solicitarea Amazon, pentru această categorie de clienţi. Asigurarea are rating A+ dat de S&P si AM Best, de asemenea condiţie impusă de Amazon", a declarat Alexandra Elena Durbacă, CEO Leader Team Broker.

Poliţa poate fi obţinută rapid, cu un simplu telefon către consultanţii Leader Team Broker, care lucrează cu chestionare foarte uşor de completat şi care pot oferi o cotaţie de preţ în 48 de ore. De altfel, compania a încheiat ieri prima poliţă de răspundere contractuală Amazon, pentru piaţa din România, potrivit Agerpres.ro.

Gigantul de retail online şi-a actualizat politica comercială, solicitând sellerilor o asigurare specială după ce în luna iulie a fost trimisă în judecată de către Comisia pentru siguranţă a produselor de consum din SUA, care a încercat astfel să oblige Amazon să-şi asume răspunderea pentru sute de mii de produse defecte sau care puneau în pericol sănătatea cumpărătorilor, vândute de selleri prin intermediul platformei.

Fondată în anul 2006 de antreprenorul Răzvan Rusu, Leader Team Broker de asigurare este o companie de brokeraj în asigurări cu 15 ani de experienţă în managementul riscului şi asigurări. Compania numără în prezent 40 de angajaţi şi parteneri, care oferă servicii de brokeraj atât în Bucureşti cât şi la nivel naţional prin birourile existente în Sibiu, Braşov, Deva, Oradea, şi Bacău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.