Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ Prima fotografie cu chipul bebelușului Ducilor de Sussex a devenit PUBLICĂ

bebe meghan markle

Prima fotografie înfățișând chipul bebelușului Ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost dată publicității duminică, când se sărbătorește ziua Tatălui în Marea Britanie, arată CNN, potrivit Mediafax.

Imaginea, publicată pe pagina de Instagram a cuplului regal îl înfățișează pe Archie strângând degetul arătător al tatălui său, Prințul Harry.

"Îi dorim o primă Zi a Tatălui specială ducelui de Sussex”, arăta textul care a însoțit imaginea.

Micuțul Archie Harrison Mountbatten-Windsor a fost văzut numai în fotografii de la prezentarea sa de la St. George's Hall din Castelul Windsor, la câteva zile de la nașterea care a avut loc pe 6 mai.

Au apărut și primele detalii legate de botezul copilului, programat să aibă loc la Capela St.George din Castelul Windsor, în luna iulie, potrivit Sunday Times. Este aceeași capelă unde a fost botezat Harry în 1984, și unde a fost oficiată ceremonia sa nupțială cu Meghan, în mai 2018.

Citește și: Actriţa Courteney Cox a sărbătorit vârsta de 55 de ani alături de Lisa Kudrow şi Jennifer Aniston

Presa britanică precizează că micuțul va purta o replică a hainelor comandate de Queen Victoria în 1841 pentru botezul prime sale fiice, Victoria.

Hainele originale realizate din mătase Spitalfields și dantelă Honiton lace, au fost purtate de 62 de bebeluși regali, inclusiv de regina Elisabeta, la botezul său din 1926, ca și prințul Harry și prințul William.

Copia a fost realizată în 2004, când hainele originale au fost considerate prea fragile pentru a mai fi folosite.

Bebeluşul este unul dintre primii membri metişi de rang înalt din familia regală britanică - despre regina Charlotte (1744 - 1818) se spune că era metisă, iar aceasta a avut 15 copii.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.