Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premiera spectacolului 'Loochy și Moochy' deschide o nouă stagiune de interior a Teatrului Masca din București

teatru

Premiera spectacolului "Loochy și Moochy", regizat de Andreea Vulpe după o poveste japoneză, deschide, pe 6 octombrie, de la ora 19.00, noua stagiune de interior a Teatrului Masca din București, potrivit Mediafax.

Inspirându-se dintr-o poveste japoneză, Andreea Vulpe scrie un scenariu antrenant pentru publicul tânăr de astăzi. Aducând pe scenă zeități exotice care își răscumpără nemurirea prin decadență, ființe supranaturale care se dezmorțesc de plictiseala veșniciei râzând de propriile mituri, regizoarea reinterpretează o veche legendă din Țara Soarelui Răsare și, folosind elemente de magie și iluzionism, creează un spectacol pentru iubitorii de fantasy și anime.

Personajele în costume manga dau viață unei lumi extrem de colorate, își rostesc replicile ca un subtitraj contemporan la un volum din "Povești nemuritoare", cântă și dansează pe muzica lui Bobo Burlacianu și propun un spectacol care se joacă în ritmul rapid și halucinant al benzilor desenate.

Citește și: Un târg de antichități adună aproximativ 40 de colecționari din toată țara, la Muzeul Național al Țăranului Român din Capitală

Alături de regizoarea Andreea Vulpe, echipa de creație a acestui spectacol îi reunește pe Gabriella Spiridon - scenograf, Cristina Milea - designer costume, Carla Walter - coregraf, Bobi Burlăcianu - compozitorul coloanei sonore. Li se alătură o distribuție tânără: Cristina Juncu, Vlad Bălan, Denis Hanganu, Radu Mitrea, Andrei Radu, Cătălina Mihai/ Marina Palii.

Pentru detalii și program poate fi vizitată pagina oficială a instituției, www.masca.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.