Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premieră – Vladimir Putin dezvăluie salariile Wagner: 'Evgheni Prigojin a câștigat 1 miliard de dolari în perioada 2022 - 2023!'

vladimir putin

Grupul de mercenari Wagner a fost finanţat în întregime de statul rus, care a cheltuit 86 de miliarde de ruble (echivalentul a un miliard de dolari) pentru aceasta, în perioada mai 2022 - mai 2023, a declarat, marţi, preşedintele rus, Vladimir Putin, informează Reuters, potrivit Rador.

În plus, şeful Wagner, Evgheni Prigojin, care a condus revolta de sâmbătă, a strâns aproximativ aceeaşi sumă în perioada menţionată, de pe urma afacerii sale cu mâncare şi catering, a precizat Putin, în cadrul unei întâlniri cu forţele de securitate.

În același timp, Putin a spus, adresându-se armatei, "am tratat întotdeauna luptătorii și comandanții acestui grup cu mare respect".

"Pentru că au dat dovadă cu adevărat de curaj și eroism. Soldații noștri, ofițeri ai armatei ruse, voluntari au lucrat în condiții de luptă cu nu mai puțină eficiență. De asemenea, au dat dovadă de eroism și sacrificiu de sine, dar cei care au servit și au lucrat în această companie Wagner au fost respectați în țară", a spus șeful statului.

Vladimir Putin a 'sărbătorit' blocarea revoltei cu toți cei din echipa sa: 'Ați oprit efectiv războiul civil' – marea temere a liderului din Rusia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.