Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premiere în cinema: o comedie cu Liam Neeson, două documentare româneşti şi o animaţie

mediafax.ro
cinema

„Made in Italy”, comedie cu Liam Neeson în rol principal, două documentare româneşti şi o animaţie vor rula, începând de vineri, în cinematografele din ţară, infomează News.ro

Comedia „Made in Italy” este regizată de James D'Arcy, iar din distribuţie fac parte Yolanda Kettle, Micheál Richardson şi Souad Faress.

Neeson joacă rolul unui artist care călătoreşte din Londra în Italia, împreună cu fiul lui înstrăinat, pentru a încerca să vândă casa lăsată moştenire de soţia lui.

Citește și: VIDEO - S-a lansat videoclipul temei principale a celui de-al 25-lea film 'James Bond'. Interpreta este Billie Eilish

Animaţia „Salvaţi de crănţănei/ Animal Crackers”, pentru care şi-au împrumutat vocile Emily Blunt, Danny DeVito, John Krasinski, Ian McKellen şi Raven-Symoné, are vineri premiera în cinematografele româneşti.

Viaţa lui Owen se învârte în jurul testării „crănţăneilor” pentru animalele de companie. Când unchiul său de care nu mai ştia nimic de multă vreme îi lasă moştenire un circ ambulant, el îşi poate împlini visul din copilărie, acela de a călători cu circul.

Premiera o vor avea şi documentarele „30 de ani şi 15 minute”, de Ştefan Mandachi, despre infrastructura rutieră a României la trei decenii de la Revoluţie, şi „Profu'”, de Alex Brendea, despre un profesor de matematică din Bistriţa, care a renunţat la sistemul de învăţământ şi a pus bazele unei clase în propriul apartament.

Documentarul „Impressionisti segreti”, de Daniele Pini, care urmăreşte impactul mişcării impresioniste prin analiza a 50 de tablouri care sunt expuse în Palatul Bonaparte din Roma, va rula de vineri până duminică la Happy Cinema.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.