DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Premierele National Geographic, în luna decembrie: Europa văzută de sus: Crăciun la înălţime sau Gordon Ramsay: Călător cu gust

My Magazine
National Geographic

„Europa văzută de sus: Crăciun la înălţime" sau „Gordon Ramsay: Călător cu gust" se numără printre noile serii documentare, premiere în luna decembrie, la National Geographic. Pe National Geographic Wild, telespectatorii vor descoperi modul în care creaturile mari şi mici îndură cel mai aspru şi mai neiertător anotimp de pe planetă. Unii abia se agaţă de viaţă în aceste luni grele, în timp ce alţii găsesc oportunităţi. Printre premiere se numără: "Lumile Polare" cu "Bertie Gregory", în fiecare weekend, de la ora 15.00, potrivit news.ro.

National Geographic

"Traficanţi pe aeroport", în fiecare joi, din 22 decembrie, la ora 21.00.

Chiar şi în timpul pandemiei, contrabanda nu s-a oprit. După ce şi-a ajustat tacticile din primele zile ale crizei COVID pentru a face faţă fluxului tot mai mare de narcotice care trec peste graniţele terestre, Departamentul pentru Securitate Internă se întoarce în aeroporturile unde călătoriile internaţionale încep să revină. Indiferent dacă narco-traficanţii încearcă să se strecoare printr-un aeroport, port maritim sau vamă terestră, ofiţerii vigilenţi rămân în alertă pentru a opri fluxul de contrabandă ilegală.

"Gordon Ramsey: Călător cu gust", în fiecare miercuri, din 7 decembrie, la ora 20.00.

Gordon se confruntă în Costa Rica cu doi foşti ucenici din Marea Britanie şi cu fiica lui, ca să câştige favoarea localnicilor în trei competiţii culinare epice.

"America Latină văzută de sus", în fiecare marţi, din 20 decembrie, la 20.00

În America Latină sunt unele dintre cele mai uimitoare peisaje din lume - de la oraşe pline de viaţă şi culoare, cu urme valoroase ale civilizaţiilor trecute, până la păduri tropicale extinse, lanţuri muntoase şi deşerturi care găzduiesc o uimitoare faună sălbatică. Poţi alege să vezi aceste locuri mergând într-o excursie sau le poţi descoperi povestea şi secretele alături de noi, dintr-o perspectivă unică, cu ajutorul unei drone, de la înălţime.

"Europa văzută de sus: Crăciun la înălţime", în fiecare marţi, din 6 decembrie, la ora 20.00

Această spectaculoasă călătorie aeriană peste Europa dezvăluie sărbătoarea Crăciunului, aşa cum nu a mai fost văzută până acum. Camerele planează deasupra unui tren de lumină de pe coasta Angliei şi descoperă o performanţă logistică extraordinară la Poşta lui Moş Crăciun. Traversăm continentul ca să explorăm atracţiile unice care marchează sezonul festiv, de la parada monştrilor şi extravaganţa artificiilor alpine, până la emblematicele turme de reni din Finlanda.

National Geographic Wild

"Dr. Joya: Dermatolog veterinar", începând de luni, 26 decembrie, la ora 19.00

Dermatologul veterinar Dr. Joya analizează tot felul de cazuri! De la chisturi la tot felul de umflături, niciun caz nu este prea misterios sau bizar.

"Jurnalul familiei Hatcher", începând de miercuri, 21 decembrie, la ora 19.00

Această serie documentară urmăreşte vieţile imprevizibile şi amuzante ale familiei Hatcher, care conduce o fermă de lapte şi un cabinet veterinar în Tennessee. Activităţile membrilor familiei se împart între îngrijirea animalelor, agricultură şi familie; ei gestionează 200 de hectare de teren agricol populat de vaci, se ocupă de o clinică veterinară, un serviciu veterinar mobil şi o lăptărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.