Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul britanic Boris Johnson i-a mulțumit fratelui său pentru munca depusă în funcția de ministru adjunct, după ce acesta și-a anunțat demisia

Boris Johnson

Prim-ministrul britanic Boris Johnson i-a mulțumit joi fratelui său, Jo Johnson, pentru munca depusă în funcțiile de ministru adjunct și parlamentar, după anunțul făcut de acesta privind demisia, relatează MEDIAFAX.

„Prim-ministrul ar dori să îi mulțumească lui Jo Johnson pentru munca depusă”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Boris Johnson.

„A fost un ministru talentat și un parlamentar fantastic. Prim-ministrul, în calitate de politician și frate, înțelege că nu a fost un lucru ușor pentru Jo”, a adăugat acesta.

Citește și: SURSE - Tăriceanu negociază cu PSD eliminarea lui Meleșcanu .

Jo Johnson, fratele prim-ministrului britanic Boris Johnson, a anunțat joi că va demisiona din funcția de ministru adjunct și de parlamentar, din cauza „conflictului dintre loialitatea pentru familie și interesele naționale”.

„În ultimele săptămâni am fost împărțit între loialitatea pentru familie și interesele naționale- este o tensiune imposibil de rezolvat și este timpul ca alte persoane să îmi ia locul de ministru adjunct și parlamentar”, a adăugat fratele prim-ministrului britanic.

Jo Johnson a votat în anul 2010 pentru rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană și pe parcursul anilor a dat dovadă de un spirit pro-european, contrar prim-ministrului Boris Johnson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.