Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul britanic Theresa May cere transparență în ancheta privind asasinarea lui Jamal Khashoggi

Agerpres
Theresa May

Premierul britanic Theresa May a făcut apel, în timpul unei întrevederi cu prințul saudit Mohammed bin Salman la summitul G20, la transparență în investigația privind asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi, relatează site-ul publicației The Guardian, potrivit Mediafax.

Theresa May și-a exprimat de asemenea îngrijorările față de situația umanitară din Yemen și a reiterat importanța relațiilor între Marea Britanie și Arabia Saudită.

"În ceea ce privește asasinarea lui Jamal Khashoggi, premierul a declarat că procesul legal trebuie să fie public și transparent", a declarat un oficial de rang înalt din cadrul Guvernului de la Londra.

Citește și: Elton John, profund deranjat de afirmația lui Vladimir Putin: 'Consider că există duplicitate în afirmaţia dumneavoastră'

Despre conflictul din Yemen, "premierul a reiterat nevoia de a continua eforturile privind găsirea unei soluții politice pentru a pune capăt conflictului, care cauzează o criză umanitară".

Națiunile Unite au numit conflict din Yemen drept cea mai mare criză umanitară din lume, estimând în luna februarie că cel puțin 17.700 de civili au murit, iar aproximativ 3,3 milioane de oameni au fost strămutați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.