Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ciolacu, după tragedia de la Odorheiu Secuiesc: 'Categoric, cei vinovați vor plăti, fără excepție'

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu Guvern

Premierul Marcel Ciolacu a reacționat la tragedia din Odorheiu Secuiesc, unde peretele unui internat s-a prăbușit peste copii. Premierul își exprimă regretul pentru decesul unui copil și afirmă că vinovații vor plăti.

„Doamna ministră a Educației se deplasează acolo să facă locurile pentru ceilalți copii. Așteptăm ancheta. Cred că eram împreună cu domnul Nicolae Ciucă când a anunțat domnul Arafat acest eveniment tragic. Important este să luăm măsuri, încercăm câte una, câte una să le închidem. Nu știu dacă se confirmă că s-au făcut anumite lucrări de curând în zonă. Categoric, cei vinovați vor plăti, fără excepție. Păcat totuși că un copil și-a pierdut viața și am văzut cu toții ce s-a întâmplat. Pe zona executivă s-au luat toate măsurile, am salvat o fetiță care a fost scoasă de sub dărămături tot în stop cardiac”, a declarat Ciolacu.

Luni după-amiază, clădirea internatului Liceului ”Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc s-a prăbuşit parţial. Patru elevi au fost prinşi sub dărâmături. Două eleve au fost scoase de salvatori conştiente, o a treia a fost resuscitată şi a răspuns manevrelor medicilor fiind transportată ulterior de la Odorhei la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, în stare critică, iar cea de-a patra victimă este un băiat de 17 ani declarat decedat după ce au fost făcute manevrele de resuscitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.