Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ciolacu promite sprijin celor afectați de explozii și anunță jihad pentru vinovați: Vor plăti toți vinovații direcți și morali ai acestei tragedii

Guvernul Romaniei
Marcel Ciolacu

Premierul Ciolacu promite sprijin celor afectați de explozii și anunță jihad pentru vinovați: Vor plăti toți vinovații direcți și morali ai acestei tragedii

Premierul Marcel Ciolacu s-a declasat azi la locul tragediei de la Crevedia. El a vizitat locația unde au avut loc seria de explozii care a dus la atâția morți și răniți, a discutat cu autoritățile locale și cu locuitorii direct afectați de deflagrații.

Vezi și: Cum a ajuns sa funcționeze stația GPL de la Crevedia: Detalii incendiare din raportul prezentat de IGSU la MAI

El le-a promis sprijin direct și rapid și a anunțat că vor plăti toți vinovații direcți și morali a ceea ce s-a întâmplat la Crevedia.

Vor urma și ample controale la toate aceste stații, o zonă mai puțin verificată de autorități în ultima vreme.

Mulțumiri speciale a avut premierul pentru pompieri și toți lucrătorii ISU care s-au implicat exemplar și care au plătit chiar cu viața pentru a proteja populația.

”Am mers la Crevedia ca să mă asigur că toți oamenii afectați de explozie au unde să stea la noapte și că vor fi ajutați să își repare casele. Vom evalua pagubele și vom acorda un sprijin din fondul de rezervă al Guvernului.

Vreau să fiu foarte clar: toți vinovații direcți sau morali pentru această tragedie vor plăti, indiferent cine sunt și ce funcții ocupă. Legea trebuie aplicată la virgulă!

De mâine, toate stațiile GPL din țară vor fi verificate, iar cele care nu sunt conforme vor fi închise pe loc. Dacă este nevoie de modificări legislative le vom face rapid prin ordonanță de urgență.”, a scrs premierul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.