Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Cîțu o felicită pe Maia Sandu și pe cetățenii moldoveni pentru drumul pro european ales

Guvern
citu florin

Premierul Florin Cîţu îi felicită pe cetăţenii Republicii Moldova pentru "parcursul pro-european pe care vor merge", după rezultatele alegerilor parlamentare anticipate, potrivit Agerpers.

"Am felicitat-o astăzi pe Maia Sandu, pentru rezultatul istoric pe care Republica Moldova l-a obţinut la alegerile anticipate. Îi felicit pe cetăţenii Republicii Moldova pentru parcursul pro-european pe care vor merge. Îi asigur că România este alături de ei în acest proces de reformă", a scris Florin Cîţu, luni, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Florin Cîțu DEMASCĂ haosul de la primăriile din România: în jumătate din ele, VENITURILE sunt MAI MICI decât cheltuielile cu salariile

Principalul partid proeuropean din Republica Moldova, Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS), al preşedintelui Maia Sandu, a câştigat detaşat alegerile parlamentare anticipate organizate duminică, potrivit rezultatelor preliminare prezentate de Comisia Electorală Centrală (CEC), după numărarea voturilor din 99,58% dintre secţiile de votare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.