Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ciucă ia măsuri dure: 'Astfel de comportamente nu fac decât să atace principiile și valorile care stau la baza întregii noastre activități'

Impact
Nicolae Ciuca PNL

Conducerea PNL îi cere public secretarului general al TNL, Octavian Oprea, să demisioneze din toate funcțiile deținute în partid în urma scandalului provocat de scandările jignitoare pe care unii tineri liberali le-au adresat PSD în timpul Școlii de Vară.

În urma incidentelor petrecute în cadrul Școlii de vară a TNL, conducerea Partidului Național Liberal a decis să-i ceară lui Octavian Oprea să își dea demisia din toate funcțiile deținute la nivelul partidului, scrie în comunicatul PNL.

Explicația este oferită tot în cadrul comunicatului: „Octavian Oprea, secretar general al TNL, a fost principalul organizator al evenimentului, organizat în weekendul 9 -11 septembrie 2022 în stațiunea Venus, pe timpul căruia tineri liberali au adresat cuvinte jignitoare la adresa membrilor altor formațiuni politice.”

Totodată, premierul liberal Nicolae-Ionel Ciucă l-a demis pe Octavian Oprea din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, considerând că modul în care s-a comportat este incompatibil cu funcția publică.

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL, cu tema „Next Level Leadership”, au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor, potrivit unei filmări din mediul online. Liderul TNL, Mara Mareş, a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru acest comportament „inacceptabil”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.