Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Dacian Cioloș l-a primit pe șeful Comunității de Informații a SUA

dialogcivic.gov.ro
guvern sigla

Premierul Dacian Cioloș a avut azi o întrevedere, la sediul Guvernului României, cu James R. Clapper, directorul Comunității de informații (Director of National Intelligence) din Statele Unite ale Americii.

Discuțiile au vizat teme de interes comun din cadrul parteneriatului strategic al României cu SUA, teme de actualitate privind contextul geostrategic de la Marea Neagră, din Siria, dar și din vecinătatea estică a României.

Partea americană și-a arătat aprecierea pentru cooperarea foarte bună dintre România și SUA în domeniul securității și luptei împotriva terorismului și a menționat colaborarea și parteneriatul celor două țări din Afganistan. De asemenea, șeful Comunității de informații a SUA a salutat respectarea angajamentelor pe care România le-a luat în cadrul NATO privind bugetul acordat domeniului apărării.

Premierul Dacian Cioloș a mulțumit părții americane pentru sprijinul din cadrul NATO și a salutat cooperarea bilaterală în menținerea securității regionale, inclusiv în domeniul specific al securității cibernetice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.