Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul desemnat, Ludovic Orban: 'Am definit o structură de 15 ministere. Urmărim un acord politic care să garanteze cadrul constituțional pentru anticipate'

Facebook
orban ludovic

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat la Digi 24 că apregătit o structură formată din 15 ministere, pentru formarea guvernului. În continuare, Orban a mărturisit că urmărește u acord politic în care să polarizeze partidele care pot să garanteze formarea cadrului constituțional pentru declanșarea alegerilor anticipate.

Citește și: Adevărul despre Dan Barna- Detalii neștiute au ieșit la iveală

"Am definit o structură de 15 ministere, putem ajunge la o structută de 16 ministere. Sunt mai multe lucruri care vor fi negociate cu partidele, dacă participă cu miniștrii. Mergem pe ideea de a propune oameni integrii, fără probleme de moralitate, cu cunoștințe temeinice pe domeniile de care se vor ocupa. Trebuie puse bazele reformelor importante până în 2020. Este necesar un acord politic.  Aceste formațiuni trebuie să dea garanția că există cadrul constituțional pentru declanșarea alegerilor anticipate. Noi am spus încă de la inițierea moțiunii de cenzură că vrem să dăm din nou puterea cetățenilor. Nu vrem să aruncăm țara într-o criză instituțională', a declatar premierul desemnat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.