Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul este siderat că acum se cer amenzi - 'Adică ai bască, nu ai bască - Sunt un instrument pentru conduita corectă a celor care pot infecta pe alţii'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban masca

Premierul României, Ludovic Orban, a explicat motivele ce conduc la starea de alertă maximă şi consecinteţele acestei măsuri. Astfel, el a vorbit şi despre faptul că se vor da amenzi celor care nu respectă regulile stabilite la instituirea acestei măsuri.

"Am rămas siderat când am văzut oameni care ne acuzau că am dat amenzi pentru ca acum să vedem oameni care ne acuză că nu dăm amenzo. Adică, ai bască, nu ai bască.

Vezi și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL .

Amenzile sunt un instrument pentru cei care nu respectă legea să poată fi determinaţi la o conduită corectă. Aceasta ajută la o sănătate publică, faţă de cei ce riscă să fie infectaţi.

Orice comportament incorect şi ce poate duce la infectarea concetăţenilor noştri e un comportament faţă de care trebuie sî acţionăm.

Suntem democraţie, dar nu suntem anarhie. Democraţia e în beneficiul celor care respectă legea. Trebuie să ne asigurăm de respectarea legii şi să ne asigurăm că puteam apăra viaţa şi sănătatea oamenilor", a explicat premierul Ludovic Orban.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.