Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Estoniei: Multe țări spun că amenințarea nucleară va deveni reală dacă Putin și Lavrov sunt aduși în fața justiției

chathamhouse.org
rusia-nuclear

Premierul Estoniei, Kaja Kallas, a declarat duminică, la Conferința de Securitate de la München, că liderii Rusiei trebuie să răspundă pentru crimele de război și să fie aduși în fața instanței, însă multe țări cred că acest lucru ar duce la o escaladare nucleară, scrie Ukrinform, potrivit Rador.

„Au avut loc discuții și am auzit că multe țări, cu excepția Ucrainei, se tem de o escaladare nucleară și spun că nici Putin (Vladimir Putin, preşedintele rus, n.r.), nici Lavrov (Serghei Lavrov, ministrul rus de externe, n.r.) nu pot fi aduși în fața justiției, pentru că, altfel, amenințarea nucleară va deveni reală. Dar nu se poate ca acele țări care au armele nucleare să fie în afara legii, pentru că, atunci, vor fi țări care vor face tot ce vor dori”, a afirmat Kaja Kallas.

Conducerea Federației Ruse este preocupată de drepturile rușilor din alte țări, dar nu și de ale celor din Rusia, a adăugat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.