Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Grindeanu s-a întâlnit cu reprezentanţii CEZ

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit, luni, cu reprezentanţii grupului CEZ, care au dorit să-şi prezinte priorităţile de investiţii pentru perioada următoare. "Apreciem lucrurile pe care grupul CEZ le-a făcut în România şi vom continua să fim un partener serios pentru a menţine şi creşte nivelul investiţiilor pe piaţa energiei", a declarat Grindeanu, potrivit unui comunicat al Guvernului transmis Agerpres.

Guvernul arată că piaţa autohtonă de energie oferă oportunităţi, iar şeful Executivului a spus că România se aşteaptă ca noi investiţii să fie deschise în Marea Neagră. "Diversificarea surselor de energie, prin proiecte sustenabile şi în acord cu politicile de protejare a mediului, sunt convergente obiectivului nostru de siguranţă şi independenţă energetică", a mai spus Grindeanu.

La rândul său, Martin Zmelik, manager de ţară CEZ România, a amintit că grupul CEZ activează în ţara noastră de peste 10 ani. El a apreciat că mediul economic, în această perioadă, a devenit mai stabil şi mai predictibil, aceste aspecte fiind foarte importante pentru compania pe care o conduce, se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.