Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul în exercițiu al Israelului, Benjamin Netanyahu, a condamnat atacul produs în apropierea unei sinagogi din orașul german Halle

Benjamin Netanyahu

Premierul în exercițiu al Israelului, Benjamin Netanyahu, a condamnat atacul produs miercuri în apropierea unei sinagogi din orașul german Halle, în urma căruia două persoane au murit și alte două au fost rănite grav, potrivit Le Figaro, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Atenție! Legea construcțiilor ar putea fi modificată

„Atentatul terorist împotriva comunității din Halle, în timpul Yom Kippur, ziua cea mai sfântă a poporului nostru, este o nouă dovadă a antisemitismului în creștere din Europa”, a declarat Netanyahu pe Twitter. „Fac apel la Guvernul german să continue acțiunile împotriva antisemitismului”, a adăugat acesta.

La rândul său, președintele israelian, Reuven Rivlin, a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, că cetățenii israelieni sunt „șocați și întristați de teribilele crime antisemite care au avut loc astăzi în Germania”. El a mai spus că israelienii vor continua „să lupte împotriva antisemitismului care persistă în Europa și în lume”.

Citește și: Îndemn pentru toți PSD-iștii! Rivalul lui Liviu Dragnea, semnal de mobilizare

Cel puţin două persoane au fost ucise, iar alte două sunt în stare critică în urma unui atac armat produs miercuri în faţa unei sinagogi din orăşelul german Halle. Autoritățile germane au anunțat că o persoană a fost reținută în urma atacului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.