Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul interimar al R. Moldova, mesaj pentru România

Drapele-Romania-Republica-Moldova

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, i-a trimis marți un mesaj de felicitare premierului României, Dacian Cioloș, cu prilejul Zilei Naționale a României, potrivit unui comunicat de presă al guvernului de la Chișinău.

În mesajul său, Gheorghe Brega a evidențiat relațiile bune dintre Republica Moldova și România și a remarcat "ritmul ascendent al dialogului dintre cele două state în toate sferele de cooperare, în spiritul strânselor legături istorice și valorilor europene pe care le împărtășim'.
Totodată, Brega s-a arătat optimist în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor bilaterale, în condițiile în care, potrivit programului de guvernare al noului executiv de la București, Republica Moldova este în continuare susținută în aspirațiile de integrare europeană și în realizarea proiectelor energetice de interes comun, se menționează în comunicatul citat.
"Sunt ferm convins că vom intensifica relațiile de parteneriat strategic dintre Republica Moldova și România pentru a valorifica la maximum potențialul vast de cooperare existent între statele noastre, exprimându-mi convingerea că și pe viitor vom reuși realizarea tuturor inițiativelor și angajamentelor pe care ni le-am asumat", se spune în mesajul premierului interimar al Republicii Moldova.
Totodată, Gheorghe Brega i-a adresat premierului român Dacian Cioloș, dar și întregului popor român, cele mai cordiale urări de sănătate, bunăstare, pace și prosperitate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.