Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Irlandei, Leo Varadkar, sugerează că UE ar putea organiza un alt summit pe tema Brexit

Leo Varadkar

Premierul Irlandei, Leo Varadkar, a sugerat, miercuri, că Uniunea Europeană ar putea organiza un nou summit pentru a aproba un eventual acord Brexit, informează site-ul Politico.eu, potrivit MEDIAFAX.

Leo Varadkar, care a discutat din nou miercuri cu premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a declarat că "încă sunt multe probleme care trebuie soluţionate", mai ales în privinţa frontierei irlandeze şi mecanismelor vamale.

Citește și: Cutremur în USR! Se cere demisia lui Dan Barna! Mesaje din interior

"Am vorbit cu premierul Johnson prin telefon în această dimineaţă şi cu reprezentanţi ai Comisiei Europene şi cred că înregistrăm progrese, dar încă sunt multe probleme care trebuie soluţionate; sperăm că vom reuşi astăzi, pentru a putea ratifica acordul la summitul de mâine al Consiliului European şi pentru a permite Camerei Comunelor să voteze sâmbătă, dar, dacă nu se va întâmpla aşa, încă mai este timp", a declarat Leo Varadkar.

Liderii Uniunii Europene se reunesc joi şi vineri pentru a discuta despre Brexit. Marea Britanie ar urma să se retragă din UE pe 31 octombrie. Camera Comunelor a adoptat o lege care prevede amânarea ieşirii Marii Britanii din UE dacă nu se ajunge la un acord Brexit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.