Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Italiei vrea ca liderii UE să se întâlnească cu Vladimir Putin: Rusia pare să convingă UE, la ordinul lui Joe Biden

Vladimir Putin

Italia a sprijinit propunerea franco-germană de organizare a unui summit al Uniunii Europene cu Rusia, a declarat vineri premierul Mario Draghi la Bruxelles, apreciind că este importantă menţinerea unui dialog cu un actor politic şi economic important, transmite Reuters.

Propunerea franco-germană a fost respinsă la summitul de joi, după ce Polonia şi ţările baltice au obiectat că o astfel de reuniune ar trimite un mesaj greşit în contextul deteriorării relaţiilor Est-Vest, scrie agerpres.ro.

Vorbind după încheierea summitului, Draghi a afirmat că mulţi dintre cei prezenţi au aflat despre această idee de-abia joi, astfel încât promotorii ei au avut puţin timp la dispoziţie pentru a aduna susţinere.

'Rusia este un jucător important pe frontul economic şi politic, nu se poate să nu fie implicată, trebuie să avem un dialog activ', le-a declarat prim-ministrul italian reporterilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.