Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Kosovo acuză 'criminali plătiți de Serbia' pentru ciocnirile sârbo-kosovare din nord

Agerpres - Reuters
Kosovo Albin Kurti

Premierul Kosovo, Albin Kurti, a declarat miercuri, după militanţi sârbi au atacat funcţionari electorali şi ofiţeri de poliţie într-o zonă a teritoriului kosovar populată majoritar de sârbi, că forțele polițienești vor fi întărite și că responsabili pentru atacuri sunt „criminali plătiți de Serbia”, conform RTS, citat de Rador.

„Bande criminale și-au intensificat atacurile în nordul Kosovo. Știu că se apropie sfârșitul. Guvernul Kosovo nu va negocia cu ele și nici nu le va tolera. Bombele aruncate, gloanțele trase și măștile pe care le poartă demonstrează impotența lor politică. Din cauza acestor infractori și atacurilor armate de la nord de Ibar, vom întări prezența poliției kosovare pentru a cerceta și trimite în fața instanței acești criminali plătiți de Serbia și de regimul președintelui ei", a postat Kurti pe Twitter.

„În cele patru comune din nordul Kosovo nu există sârbi și albanezi, ci bande criminale și cetățeni onești. Rog toți cetățenii Kosovo să sprijine statul și Poliția Kosovo și pe toți funcționarii noștri care apără legea și Constituția, statul nostru și democrația", a mai transmis Kurti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.