Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ludovic Orban: 'Reglementările adoptate noaptea, fără consultarea mediului de afaceri, acea perioadă s-a dus'

Facebook
ludovic orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Topul Național al Firmelor Private din România, că perioada reglementărilor adoptate fără o consultare prealabilă a mediul de afaceri s-a încheiat, precizând că Guvernul va fi un partener, care pricepe că dezvoltarea economică are la bază investițiile, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Noul ministru al Muncii, anunț devastator pentru milioane de oameni: ‘Sunt îngrijorată’

„Mă bucur să fiu astăzi (joi - n.r.) la Gala Premiilor pentru performanța în bussiness, o gală care arată foarte frumos și în care sunt prezenți foarte mulți reprezentanți ai mediului de afaceri. Perioada reglementărilor adoptate noaptea, pe nepusă masă, fără niciun fel de consultare a mediului de afaceri, acea perioadă s-a dus”, a afirmat Ludovic Orban.

Șeful Executivului a garantat că Guvernul va fi un prieten al mediului de afaceri și toate măsurile din domeniu vor fi luate cu o consultare amplă a tuturor actorilor implicați.

„Vă garantez că astăzi în România există un Guvern care este un prieten al mediului de afaceri, un partener al mediului de afaceri, care înțelege că dezvoltarea economică se bazează pe investiții, pe asumare de responsabilitate și care are obiect clar încurajarea investițiilor și orice reglementară să fie făcut cu consultarea amplă a mediului de afaceri, orice măsură să fie luată din timp, astfel încât să poată companiile să se adapteze la schimbările în legislație”, a conchis premierul.

Citește și: Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

Prim-ministrul Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis au participat la Topul Național al Firmelor Private din România, care are loc joi la Romexpo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.