Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Moldovei a răbufnit: Trăim vremuri grele și suntem supuși greșelilor

Realitatea.md
Natalia Gavrilita

Natalia Gavrilița a transmis un mesaj la un an de la obținerea de către PAS a majorității parlamentare și preluării Executivului. Șefa cabinetului de miniștri a menționat că ea și colegii săi vor continua să meargă către obiectivului de a crea „o Moldovă mai bună”, în pofida dificultăților.

Prim-ministra a mai vorbit despre depășirea crizei și a dat asigurări că Executivul va trece țara de greutăți. În același timp, ea a menționat că luna viitoare va prezenta luna viitoare un raport detaliat al activității pe care a desfășurat-o, transmite Realitatea.md.

„Dragi moldoveni, ați votat vremuri bune și oameni buni. Chiar dacă ne confruntăm cu vremuri grele și suntem ca oameni supuși greșelilor, nu am uitat ce am promis”, a spus ea.

Amintim că în urmat alegerilor parlamentare din 2021, PAS a obținut majoritatea de 63 de mandate în Parlament și a preluat Executivul, după ce țara a fost lovită de criza pandemică și presiuni politice, iar cabinetul lui Ion Chicu a demisionat. Partidul s-a lăudat luni cu succesele pe care le-a obținut timp de un an, și-a criticat predecesorii și a promis vremuri mai bune și viitor european moldovenilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.