Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul, 'tag' pe Facebook pentru preşedinte: 'Încă o zi de încălcare a Constituției. Și nici măcar nu v-am cerut să vă sacrificați weekend-ul'

dancila iohannis

Premierul Viorica Dăncilă îi pune "tag" pe Facebook preşedintelui Klaus Iohannis. Preşedintele PSD afirmă că Iohannis a încălcat şi azi Constituţia, prin faptul că nu a pus în aplicare decizia CCR care îl obligă să o elibereze din funcţie pe Ana Birchall şi să numească miniştrii interimari propuşi.

"Încă o zi de încălcare a Constituției de către președinte. Domnule Klaus Iohannis, o țară întreagă așteaptă să vă faceți treaba. Și nici măcar nu v-am cerut să vă sacrificați weekend-ul. Când puneți în aplicare decizia Curții Constituționale?", scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.

Curtea Constituțională arată, în motivarea deciziei luate în septembrie şi publicate joi în Monitorul Oficial, că există în continuare un conflict juridic de natură constituțională între premierul Viorica Dăncilă și președintele Klaus Iohannis, șeful statului fiind obligat să emită decretul de revocare al ministrului Justiției Ana Birchall. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.