Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Tudose, primit de preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose a fost primit, marţi seară, la sediul Parlamentului European din Bruxelles, de preşedintele PE, Antonio Tajani. Întrevederea cu Antonio Tajani încheie prima vizită externă a lui Mihai Tudose, în calitate de şef al Executivului, conform Agerpres.

La întâlnirea cu preşedintele PE, premierul român a venit însoţit de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, de reprezentantul permanent al României la Uniunea Europeană, Luminiţa Odobescu, şi de consilierii de stat Marius Nica şi Florin Vodiţă. Cu această ocazie, se vor discuta teme precum priorităţile Guvernului, viitorul Europei şi pregătirea preluării preşedinţiei Consiliului UE de către România.

Marţi, la Bruxelles, premierul Tudose a avut întrevederi cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, şi comisarul european pentru politica regională, Corina Creţu. Potrivit Guvernului, în cadrul primei sale vizite externe în calitate de şef al Executivului, Mihai Tudose a transmis mesajul că România este un partener serios în Uniunea Europeană, care îşi va respecta toate angajamentele asumate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.