Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Tudose, REACŢIE după ultimele date INS: 'Sunt rezultate bune'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a oferit o primă reacţie după ce Institutul Naţional de Statistică (INS) a anunţat că produsul intern brut (PIB) a crescut cu 5,8% în primul semestru din acest an. Prim-ministrul susţine că această creştere este una solidă, care confirmă trendul pozitiv în care se situează România.

"Institutul Național de Statistică a anunțat, astăzi, că România are o creștere economică de 5,9% în trimestrul II din 2017, peste cifra de 5,7% din trimestrul I din 2017.

Este o creștere economică solidă, care provine din mărirea puternică a producției industriale cu 8% și din servicii. O contribuție însemnată vine și din sectoarele cu valoare adăugată medie și mare, precum high tech.

Mai mult, în primele şapte luni ale acestui an, nivelul mediu al încrederii în economie a fost de 105,1 puncte, în creştere semnificativă faţă de 103,2 puncte, în perioada corespunzătoare din anul 2016.

Sunt rezultate bune, care confirmă că România se află pe un trend pozitiv, pe care vrem să-l menținem.", a scris premierul Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Tudorel Toader, din nou în vizorul lui Pleşoianu. Atac FURIBUND al deputatului: 'Atletul absolut al fugii de decizii' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.