Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Viorica Dăncilă: 'Am văzut între Iohannis și Tăriceanu o alianță a ipocriziei și a distrugerii'

dancila iohannis

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că a văzut între Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu o alianță a ipocriziei și a distrugerii, cei doi întorcându-se împotriva poporului. Liderul PSD a adăugat că Iohannis și PNL au o problemă cu bugetarii, iar când nu le taie salariile, le blochează, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

„Am văzut astăzi o nouă alianță de conjunctură între domnul Iohannis și domnul Tăriceanu, alianța ipocriziei și a distrugerii. În campanie, acești oameni de stat se transformă. Și este o transformare urâtă, care vine din disperare și care face rău României. Prin toate aceste lucruri pe care le fac - fie că abandonează guvernarea, că o blochează în fiecare săptămână sau că vor să taie toate veniturile românilor pe care am reușit să le creștem în ultimii 3 ani - acești oameni s-au întors împotriva propriului popor. Avem o opoziție cinică și imatură care, orbită de interesele personale și de campanie, a început să acționeze împotriva oamenilor”, a declarat Viorica Dăncilă, la sediul PSD din Kiseleff.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Dezvăluirea făcută de Radu Cristescu

Premierul a adăugat că atunci când nu le taie salariile bugetarilor, dreapta politică le blochează.

„Dacă nu am fi găsit soluția deblocării activității ministerelor prin delegarea unor atribuții către secretariatul general, oamenii ar fi stat neplătiți mult timp. A trebuit să schimbăm proceduri și să modificăm acte normative pentru ca oameni din ministere și agenții guvernamentale să-și poată primi salariile. A trebuit să amânăm măsuri sau să redefinim activități ca să putem funcționa.Iar domnul Iohannis a văzut aceste lucruri. A văzut și apelurile sindicatelor care reclamau că oamenii nu își primesc banii, că este un drept fundamental și că statul are obligația de a-l respecta.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

E evident deja că partidul domnului Iohannis are o problemă cu bugetarii, că îi jignesc și îi amenință oricând au ocazia că o să le taie veniturile, însă președintele a dus acest lucru la un alt nivel: pur și simplu le refuză dreptul la plată oamenilor care muncesc. Când nu taie salariile, dreapta și Iohannis le blochează. Așa cum au încercat să blocheze și nominalizarea Rovanei Plumb în calitate de comisar european. Cum blochează orice efort de îmbunătățire a imaginii României în plan extern”, a adăugat Dăncilă.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că respinge remanierea cerută de premierul Viorica Dăncilă, spunând că o consideră nepotrivită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.