Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Viorica Dăncilă despre OUG pe justiție: 'Nu am văzut textul ordonanței'

Guvernul României
Viorica Dăncilă Frans

Premierul României, Viorica Dăncilă, a susținut luni, într-o conferință de presă, că nu a văzut textul ordonanței pe justiție. Declarațiile premierului au fost făcute după ședința BPN a Partidului Social Democrat.

Citește și: Viorica Dăncilă, declarații după ședința PSD - Premierul scoate la tablă miniștrii: 'Fiecare va face evaluarea activității'

„Nu am văzut textul ordonanței, pe nici una din cele două. La discuția cu domnul Timmermans probabil va fi și subiectul pe justiție. Nu doar despre justiție o să discut cu domnul Frans Timmermans. Pe lângă justiție mă interesează și economia. Îmi dorec o cooperare foarte bună cu Comisia și întâlnirile de până acum au demonstrat acest lucru. Asta nu înseamnă că trebuie acceptate toate.

Am spus de această evaluare a miniștrilor. Îmi doresc ca programul de guvernare să fie transpus în practică și trebuie să vedem cu fiecare în parte ce a fost făcut, ce nu a fost făcut.  În același timp și ce n-am realizat să vedem când putem realiza obiectvele astfel încât la finalul mandatului să fie făcute”, a spus Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.