Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premirul olandez Mark Rutte consideră ideea de Brexit total greșită

brexit, bani

Prim-ministrul olandez Mark Rutte a criticat vineri procesul de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, menționând că ideea de Brexit este fundamental greșită și provoacă haos în Marea Britanie, relatează Reuters.

„Cred că întregul concept de Brexit este greșit. Provoacă enorm de mult haos și suferință în Marea Britanie. Acesta este un lucru sigur”, a declarat prim-ministrul olandez.

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist din Marea Britanie, a declarat vineri că negocierile cu Partidul Conservator, pentru găsirea unui compromis în ceea ce privește Brexit, „au mers cât de departe se putea”. Liderul laburist a transmis că negocierile cu Partidul Conservator nu mai pot continua, din cauza „instabilității în creștere” a Guvernului.

Marea Britanie trebuia să părăsească Uniunea Europeană în data de 29 martie, dar acest lucru a fost amânat până în data de 31 octombrie, după ce Acordul Brexit negociat de Theresa May și liderii Uniunii Europene a fost respins de trei ori de Camera Comunelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.