Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lui Dragnea i s-a prezis șefia PSD

dragnea

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat sâmbătă, la Alexandria, dacă îşi doreşte funcţia de preşedinte al PSD, răspunsul lui fiind "nu trebuie să vorbim despre asta acum". Intrebarea a venit in contextul in care a fost prezentat ca 'presedinte al PSD' la conferinţa de alegeri a organizaţiei de femei a PSD Teleorman, eroarea a fost catalogata drept 'premonitie' de europarlamentarul Viorica Dancila.

''Deocamdată, trebuie să ridicăm moralul tuturor membrilor de partid, pentru că, dincolo de persoane, cel mai important este partidul. (...) Şi unitatea partidului, puterea de muncă a partidului, a membrilor săi sunt cele mai importante şi asta se realizează când moralul este ridicat şi când este încredere. Şi încrederea nu trebuie să fie pierdută pentru că oamenii ne dau încredere în continuare, suntem la peste 40%, ceea ce îţi dă curaj'', a adăugat Dragnea.

Coordonatorul politic al PSD a fost întrebat de jurnalişti pe acest subiect la finalul conferinţei de alegeri a organizaţiei de femei a PSD Teleorman, în cadrul căreia Liviu Dragnea a fost prezentat din greşeală "preşedinte al PSD" de către europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă. Dragnea a ţinut să rectifice imediat că este preşedinte PSD la Teleorman, iar Viorica Dăncilă a glumit replicând: ''poate e o premoniţie''.

Liviu Dragnea a mai precizat, sâmbătă, că este în continuare "partener, prieten şi coleg" cu Victor Ponta.

''Am fost împreună cu Victor Ponta, am făcut echipă, noi doi, din 2010, din februarie, şi până în momentul de astăzi. Şi vreau să rămân în aceeaşi echipă. Suntem în continuare parteneri, prieteni şi colegi'', a spus Dragnea, întrebat de jurnalişti dacă are să îi reproşeze ceva lui Ponta ca lider de partid.

Liviu Dragnea a declarat că a vorbit cu premierul Victor Ponta de la întoarcerea acestuia din Turcia, fără a da mai multe detalii.

''Am vorbit. Am vorbit joi seara, după ce m-am întors şi eu din cele patru judeţe în care am fost'', a spus Dragnea.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a participat, sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alexandria, la conferinţa de alegeri a organizaţiei de femei a PSD Teleorman.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.